MOCHA HAZEL R RAYYAN UNTUK KULIT CANTIK MULUS

KENAPA MESTI PILIH R-RAYYAN MOCHA HAZEL??


🇲 🇴 🇨 🇭 🇦 

🇭 🇦 🇿 🇪 🇱 












WANITA DAN KECANTIKAN BERPISAH TIADA !




Ramai gadis/wanita nak kulit cantik, moist macam chocolate cake,  cerah , gojes gebus mulus ploles giteww...
tapi biasanya produk kecantikan ni mahal. Lagipun ambik masa nak tepek kat muka.
Kini, kami memberi Alternatif kepada anda. R-RAYYAN MOCHA BUKAN SAHAJA DIJADIKAN SEBAGAI ALTERNATIF MINUMAN YG LAZAT, juga berfungsi utk menjadikan kulit anda :
  • Moist
  • Melambatkan penuaan
  • Mencerahkan 
  • Menyegarkan 
Apa yang best sangat Mocha ni?


Ramuan bahan semulajadi terbaik
Sedap dan berkhasiat
Mudah dibawa
Siap dalam 1 minit
Dijamin selamat
Sesuai utk lelaki dan wanita
Hanya menggunakan 60% Pemanis Stevia dan 40% Brown Sugar

Kami bawakan dalam bentuk sachet untuk mudah anda nak bawa ke pejabat.
25g/sachet.

Setelah di uji beberapa kali, akhirnya keluar lah formula yang super best tahap 
woww...

Rasanya yang pekat dan lazat. 
Tidak pahit
Tidak pula plain & Light
Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan





💯% KANDUNGAN UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋


.





🌼 Kurma - Energy and beauty booster. Memberikan tenaga, mencerahkan kulit wajah dan mencegah





 tanda penuaan.




🌼 Hazelnut - Melembut dan melembapkan kulit, merawat rambut kering dan rosak.
🌼 Olive leaf - Bersifat anti-oksida dan membuatkan wajah kelihatan awet muda.
🌼 Vit C - Melindungi kulit dr radikal bebas dan mencegah risiko kanser kulit.
🌼 Rice bran - Rahsia kecantikan wanita Asia terutama di Jepun. Bertindak mencerah, menganjal dan menaikkan seri wajah.
🌼 Applephenon - Bertindak seperti stemcell utk kulit, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan.
🌼 Chaste berry - Meningkatkan kesuburan dan menyeimbangkan hormon dlm badan.
🌼 Soya isoflavone - Ikhtiar zuriat, menambahkan susu badan, menyihatkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan.

❤Siapa yg boleh minum R-Rayyan Mocha Hazel with Olive Leaf?
⚘Seisi keluarga 1 tahun ke atas

Berapa kali nak minum?
1 sachet pagi
1 sachet malam
Lebih pun tak apa. Kategori makanan sahaja.

Berapa harga susu kambing minuman FOKUS untuk kulit ni?
Kami offer harga yang berbaloi baloi..Boleh mix & match dengan susu anak dan cereal comcom. Satu pek mengandungi 20 sachet.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN DAN STOKIS HUBUNGI
019 7296388 (HQ CAWANGAN SUBANG/KOTA DAMANSARA)

Dapatkan Mocha Hazel sekarang dengan tawaran hebat 

Whatsapp 019-7296388
Whatsapp 019-7296388
Whatsapp 019-7296388

Atau KLIK 

Harga Mocha Hazel (20 sachets)

Pakej Retail (Bermula 1 Nov 2017)

1 kotak RM 46 SM   
SS RM 50 + postage

2 kotak RM 90 SM
SS RM 95 free postage

3 kotak RM 130 SM
SS RM 145 free postage

Beli Lebih Untuk Super Jimat

4 kotak RM 170 SM
SS RM 185 free postage

7 kotak RM 273 SM
SS RM 308 free postage


*Harga-harga di atas adalah tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa

Belian juga boleh mix dengan susu R Rayyan dan makanan bayi ComCom anak anda! 

POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA UNTUK 2 KOTAK KE ATAS!
COD available sekitar SUBANG BESTARI, KG MELAYU SUBANG, TUDM SUBANG, KOTA DAMANSARA, SHAH ALAM SEKSYEN U1-U10

Untuk pembelian terus, anda boleh membuat bayaran ke salah satu nombor akaun tersebut:
MAYBANK - 014020433612
CIMB - 7012735739
BANK ISLAM - 14180020160430
(RUZIAH BINTI SULAIMAN)

Hantar resit bayaran berserta maklumat untuk pengeposan seperti nama, alamat, dan nombor telefon melalui Whatsapp ke 019-7296388


Dimiliki oleh:

GARS SOLUTION

No. Pendaftaran SSM: SA0374910-T




Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini

No comments:

Post a Comment